Een eigen bedrijf starten in Ede – Wageningen e.o.

start herfstvakantie – oktober 2020 – wegens corona

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in Ede, Wageningen, Barneveld, Nijkerk of Scherpenzeel? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20  zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting jou helpen om van de leukste vakantiebaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en er is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

ZomerOndernemer 2020

Kenmerkend voor het programma van ZomerOndernemer zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. We denken lateraal en outside the box, niets is gek. Vertrouwen en samenwerken zijn de competenties waar we  met name in de driedaagse training veel aan werken. Helaas en tegelijk ook weer niet zullen we de training in 2020 meer online aanbieden, maar niet zonder het persoonlijke contact te verliezen. We maken gebruik van het geavanceerde ICT-platform van Learning Stone. Daardoor kunnen we op groepsniveau en één op één contact met elkaar hebben. De beste leraren zijn nu voor ons beschikbaar middels webinars, we maken gebruik van e-learning books en de opdrachten zullen deels in blogs en vlogs worden uitgevoerd. Alle persoonlijke contacten zullen voldoen aan de wettelijke eisen en we anticiperen maximaal op veiligheid, we zullen 100% ‘coronaproof’ zijn. We worden uitgedaagd om het businessmodel aan te passen aan deze bijzondere  situatie. Ook gaan we uitgebreid in op andere verdienmodellen zoals deze bijvoorbeeld in ‘Ware Winst’ worden uitgewerkt. Winst is in geld uit te drukken, maar ook in gezond, sociaal en duurzaam. We houden nauw contact met lokale ondernemers, per regio zoeken we samenwerking met businessmaatjes in de buurt en voorbeeldbedrijven op lokaal niveau. Ook voor onze eigen bedrijfsvoering en afzet is het regionale aspect van groot belang, zonder dat we natuurlijk de wereld uit het oog verliezen want dankzij het world wide web kan je klant zich overal bevinden.

Mede door de inzet van moderne ICT-middelen zijn we minder tijd- en minder regio gebonden. Het kan zijn dat ‘ZomerOndernemer 2020’ in de zomer plaatsvindt, maar het kan ook de herfstvakantie worden. Het kan ook zijn dat deelnemers uit een groter gebied deelnemen aan de training.

ZomerOndernemer heeft je dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, een klein startkapitaal, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een slimme aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project ZomerOndernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2020 zijn we op zoek naar sponsoren die willen helpen het startkapitaal van maximaal €200,- per zomeronder-nemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Sponsor regio Ede-Wageningen

Belangrijke data 2020

ZomerOndernemer Ede-Wageningen start in de herfstvakantie 2020. Data worden binnenkort bekend gemaakt..

Regioteam

Cees van Diemen

Regiocoördinator
Gijs van Dinther

Gijs van Dinther

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Ede-Wageningen

Food Valley ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in de herfstvakantie van 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's