Een eigen bedrijf starten in regio Drechtsteden

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer Drechtsteden en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.


Belangrijke data 2020

Driedaagse training
21 juli, 22 juli, 23 juli 2020

Terugkomdagen
29 juli 2020
5 augustus 2020
12 augustus 2020
19 augustus 2020

Feestelijke afsluiting
26 augustus 2020

Regioteam

Alida Vreden-Cyrus ZomerOndernemer

Alida Vreden-Cyrus

Regiocoördinator

Boukje van de Ven

Trainer

Virginia Jobse

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Drechtsteden

Dordt Onderneemt ZomerOndernemerDa Vinci College ZomerOndernemerCyrus Company ZomerOndernemerWE4IT ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2020

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's