Een eigen bedrijf starten in regio Drechtsteden

⛔ Aanmelden voor regio Drechtsteden is helaas niet meer mogelijk! ⛔

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer Drechtsteden en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.

De gemeenten uit de Drechtsteden ondersteunen het project ZomerOndernemer van harte. In de Drechtsteden is een sterk ondernemersklimaat, waarbij het helpen van andere ondernemers en jongeren centraal staat.

ZomerOndernemer Drechtsteden is een samenwerking tussen alle gemeenten uit de Drechtsteden, Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden en het Da Vinci College. Daarnaast leveren ondernemers uit diverse sectoren een bijdrage aan het project ZomerOndernemer.


Belangrijke data 2021

Driedaagse training
dinsdag 20 juli, woensdag 21 juli en donderdag 22 juli 2021

Terugkomdagen
Woensdag 28 juli, woensdag 4 augustus, woensdag 11 augustus en woensdag 18 augustus 2021

Feestelijke afsluiting
24 augustus 2021

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Regioteam

Alida Vreden-Cyrus ZomerOndernemer

Alida Vreden-Cyrus

Regiocoördinator

Boukje van de Ven

Trainer

Cristian van der Stoep

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Drechtsteden

Dordt Onderneemt ZomerOndernemerDa Vinci College ZomerOndernemerCyrus Company ZomerOndernemerWE4IT ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer