Een eigen bedrijf starten in regio Dordrecht

Heb jij al een tijdje een leuk idee voor een eigen bedrijf en zou je daar echt werk van willen maken? Meld je aan voor ZomerOndernemer Dordrecht en je ervaart kosteloos of het ondernemerschap iets voor je is. Je leert de basiselementen van het ondernemen, denk aan een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar je leert ook meer over bijvoorbeeld marketing en social media.

Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoeken we lokale ondernemers en krijg je workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij jij je bedrijf presenteert voor een groot publiek.

Blijkt ondernemen niets voor jou te zijn? Dat geeft niet. Je zit nergens aan vast.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2019 in Dordrecht zijn we op zoek naar sponsoren die o.a. willen helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsor regio Dordrecht

Belangrijke data 2019

Driedaagse training
Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli 2019

Terugkomdagen
Woensdagen; 24 en 31 juli, 14 en 21 augustus 2019

Kick Out
Woensdag 28 augustus 2019

Regioteam

Boukje van de Ven

Trainer

Virginia Jobse

Trainer
Alida Vreden-Cyrus ZomerOndernemer

Alida Vreden-Cyrus

Regiocoördinator

Sponsors ZomerOndernemer Dordrecht

Dordt Onderneemt ZomerOndernemerDOC ZomerOndernemerDa Vinci College ZomerOndernemerCyrus Company ZomerOndernemerWE4IT ZomerOndernemerCCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's