Een eigen bedrijf starten in Assen

Wil jij van Instagram, YouTube of je blog je werk maken? Handel je in cryptocurrency of wil je graag een eigen app ontwikkelen? Of heb jij een innovatief en duurzaam idee? Is werken voor een baas niks voor jou en heb jij er altijd al van gedroomd om een eigen bedrijf te starten? Pak dan nu je kans en meld je dan aan voor ZomerOndernemer! Deelname is gratis en je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal!

Start je eigen bedrijf als vakantiebaan!

In 2020 gaat ZomerOndernemer Assen voor het eerst van start.

Deelname is gratis!

Meedoen aan ZomerOndernemer is helemaal gratis! Dankzij subsidie van locale gemeente en hulp van locale ondernemers kunnen wij jongeren helpen met het starten van een eigen bedrijf.


Belangrijke data 2020

ZomerOndernemer Assen start in de herfstvakantie 2020. Data worden binnenkort bekend gemaakt..


Wil jij ZomerOndernemer Assen sponsoren?

We zijn hard opzoek naar sponsors om ZomerOndernemer Assen 2020 mogelijk te maken! Zonder jouw financiële bijdrage is het niet mogelijk om de deelnemers een startkapitaal te geven, dus help ons!

Sponsor regio Assen

Regioteam

Sponsors ZomerOndernemer Assen

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's