ZomerOndernemer Arnhem / Overbetuwe

⛔ Aanmelden voor regio Arnhem / Overbetuwe is helaas niet meer mogelijk! ⛔

Ben je tussen de 15 en 23 jaar en woon of studeer je in Arnhem, Overbetuwe of de Liemers? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken met 20 tot 30 andere zomerondernemers. Maak van je zomerbaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Je volgt een programma  met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Misschien mag jij als winnaar van Zomerondernemer Arnhem een gooi doen naar de landelijke titel Zomerondernemer 2018. En vervolgens meedoen aan de Europese finale.

Tijdens Zomerondernemer wordt je begeleid door twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting helpen om van de leukste zomerbaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

Zomerondernemer heeft je dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, een klein startkapitaal, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een slimme aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrjif je nu in, er is plek voor max. 30 deelnemers.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? We zijn nog hard op zoek naar sponsoren die helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen.

Sponsor regio Arnhem!

Belangrijke data 2018

Driedaagse training
Woensdag 11 juli, donderdag 12 juli en vrijdag 13 juli. Het bijwonen van deze training is verplicht.

Terugkomdagen
Donderdag 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. In overleg mag je maximaal twee bijeenkomsten missen.

Kick Out
Donderdag 16 augustus. Ook een verplicht onderdeel

De locaties houden we nog even als verrassing.


 

Regioteam

Ivar van Asten

Regiocoördinator

Mark van Alken

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Arnhem

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2018

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op LinkedIn!

Volg ZomerOndernemer op LinkedIn!