Een eigen bedrijf starten in Arnhem/Overbetuwe

Ben je tussen de 15 en 23 jaar en woon of studeer je in Arnhem, Overbetuwe of de Liemers? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken met 20 tot 30 andere zomerondernemers. Maak van je zomerbaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens Zomerondernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw in de juiste richting jou helpen om van de leukste zomerbaan ooit een succes te maken. Je krijgt ook nog een klein startkapitaal mee en er is in overleg ook nog ruimte voor een korte vakantie.

Zomerondernemer heeft je dus veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, een klein startkapitaal, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een slimme aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrjif je nu in, er is plek voor max. 30 deelnemers.


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project Zomerondernemer is een perfect project om jongeren te boeien en binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2019 zijn we op zoek naar sponsoren die willen helpen het startkapitaal van maximaal € 200 per zomerondernemer bijeen te brengen. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Sponsor regio Arnhem!

Belangrijke data 2019

Driedaagse training
Nog niet bekend

Terugkomdagen
Nog niet bekend

Kick Out
Nog niet bekend


 

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Ik vind het heel gaaf dat er zoiets bestaat. Positieve energie die je tot doen laat overgaan."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe
"Zeer positief. Wat vooral fijn was, is dat er meerdere jonge ondernemers met je meewerken en meedenken."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe
"Zeer leerzaam & veel nieuwe en verschillende soorten mensen leren kennen."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe

Regioteam

Ivar van Asten

Regiocoördinator

Mark van Alken

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Arnhem

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname is gratis! Je ontvangt van ons zelfs een klein startkapitaal tussen de 100 en 200 euro.

We starten in juli 2019

We starten met een driedaagse training, gevolgd door 4 terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op LinkedIn!

Volg ZomerOndernemer op LinkedIn!