Een eigen bedrijf starten in Arnhem e.o. – Overbetuwe – Lingewaard – de Liemers

start zomervakantie – juli 2021

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in Arnhem, Overbetuwe, Lingewaard, de Liemers, Renkum, Roosendaal of Rheden? Gefeliciteerd, dat is namelijk dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Dit jaar bieden we de training wegens corona anders aan: de training is nu in de vorm van blended learning, dat wil zeggen dat we elkaar zoveel als mogelijk ontmoeten en dit aangevuld met e-learning. De driedaagse start eind juli, ontmoeten en samenwerken staan centraal. Hier gebeurt het! In augustus zijn er wekelijks op dinsdag bijeenkomsten (exacte tijden en locaties worden t.z.t. bekend gemaakt, dit ook i.v.m. corona). We bezoeken bedrijven, ontmoeten gastsprekers en businessmaatjes. eind augustus is de kick out en eindpresentatie.

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer  krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw  – in de juiste richting – jou helpen om van je leukste vakantiebaan ooit, een succes te maken. En ja er is ook nog ruimte voor vakantie.

ZomerOndernemer 2021 

Kenmerkend voor het programma van ZomerOndernemer zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. We denken lateraal en outside the box, niets is gek. Vertrouwen en samenwerken zijn de competenties waar we  met name in de driedaagse training veel aan werken.

Alle persoonlijke contacten zullen voldoen aan de wettelijke eisen (RIVM) en we anticiperen op maximale  veiligheid, we zullen 100% ‘coronaproof’ zijn. We worden uitgedaagd om het businessmodel aan te passen aan deze bijzondere  situatie. Ook gaan we uitgebreid in op andere verdienmodellen zoals deze bijvoorbeeld in ‘Ware Winst’ worden uitgewerkt. Winst is in geld uit te drukken, maar ook in gezond, sociaal en duurzaam. We houden nauw contact met lokale ondernemers, per regio zoeken we samenwerking met businessmaatjes en voorbeeldbedrijven op lokaal niveau. Ook voor onze eigen bedrijfsvoering en afzet is het regionale aspect van groot belang, zonder dat we natuurlijk de wereld uit het oog verliezen, want dankzij het world wide web kan je klant zich overal bevinden.

ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers!


We zijn nog opzoek naar sponsors!

Project ZomerOndernemer is een perfect project om jongeren te boeien en te binden aan de regio en ze bovendien een gedegen voorbereiding te geven op een eigen onderneming of een waardevolle toevoeging aan het CV. We werken nauw samen met het reguliere onderwijs. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Voor ZomerOndernemer 2021 zijn we op zoek naar sponsoren die willen helpen de training te financieren. Alle kleine beetjes zijn welkom!

Sponsor regio Arnhem!

Belangrijke data 2021

Driedaagse training
eind juli 2021

Terugkomdagen
augustus 2021

Kick Out
eind augustus 2021


 

Benieuwd naar wat oud deelnemers van het project vonden?

"Ik vind het heel gaaf dat er zoiets bestaat. Positieve energie die je tot doen laat overgaan."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe
"Zeer positief. Wat vooral fijn was, is dat er meerdere jonge ondernemers met je meewerken en meedenken."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe
"Zeer leerzaam & veel nieuwe en verschillende soorten mensen leren kennen."
Deelnemer 2018ZomerOndernemer Arnhem/Overbetuwe

Regioteam

Cees van Diemen

Regiocoördinator
Gijs van Dinther

Gijs van Dinther

Trainer

Sponsors ZomerOndernemer Arnhem

CCHO ZomerOndernemer

Meld je nu aan!

Bedenk een leuk bedrijfsidee

Het enige wat wij van jou verwachten is een leuk bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie om écht aan de slag te gaan!

Meld je gratis aan!

Deelname kost jou niks, en is helemaal gratis!

We starten in de zomervakantie van 2021

We starten met een driedaagse training, gevolgd door vier terugkomdagen en een feestelijke afsluiting. Kijk snel op welke datum ZomerOndernemer in jouw regio van start gaat!

Bekijk hier alle regio's

Volg ons op LinkedIn!

Volg ZomerOndernemer op LinkedIn!